Maxime’s 4 voor uw tuinfeest of receptie

Maxime’s 4 is een vierkoppig combo met Lou Roman als pianist van dienst. Zangeres van dienst is dochter Maxime, een dame die haar talent duidelijk van geen vreemden heeft. Een contrabassist en een drummer is alles wat dit vader-dochter duo nodig heeft om Maxime’s 4 te vervolledigen.

Muzikaal genieten

Dit combo brengt een easy listening set met een mix van jazz standards enerzijds en bekende pop/funknummers in een eigen jasje anderzijds. Denk dan maar aan Uptown Funk, Tainted Love, Valerie, etc. Ideaal als extraatje op uw receptie of tuinfeest.

Contacteer Ons

Boek ons muziekensemble

Dit combo is perfect uit te breiden met een extra muzikant naar keuze, om de sfeer en muziek nog meer aan te passen aan uw evenement. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Organiseert u binnenkort een feest of receptie? Aarzel niet om ons te contacteren via info@louroman.be of via onze contactpagina.

Contacteer Ons

Band voor huwelijksceremonies

Live muziek op een huwelijksceremonie maakt de dag zoveel mooier, en hier maken Maxime en Lou heel graag deel van uit.

Enkel zang en piano, een gitaar erbij of mag het wat meer zijn? Er zijn meerdere mogelijkheden, allemaal aangepast naar hoe jullie willen dat jullie mooiste dag eruitziet. Jullie kiezen welke nummers deel mogen of moeten uitmaken van jullie huwelijk, wij doen de rest!

Contacteer Ons