Hartje Antwerpen

Antwerpen is een wereldstad op mensenmaat. Je ontdekt hier tal van bruisende bezienswaardigheden, van musea en leuke attracties tot verrassende plekjes en architecturale hoogstandjes.

Boek deze locatie

Antwerpen is een wereldstad op mensenmaat. Je ontdekt hier tal van bruisende bezienswaardigheden, van musea en leuke attracties tot verrassende plekjes en architecturale hoogstandjes. Middenin het levendige, historische hart van Antwerpen, vlakbij de Vrijdagmarkt en de Kathedraal, vind je dit prachtig etagehuis. Op het gelijkvloers was ooit een volkscafé, nu een originele meeting locatie. De centrale ligging van de locatie biedt tal van leuke combi-formats voor een onvergetelijke B2B gathering. 

Uniek vergaderen tot 12 personen

Bij aankomst voel je instant de charmes van het vroegere volkscafé. De voormalige toog werd omgetoverd tot een prachtige open keuken/bar. Het gelijkvloers is perfect moduleerbaar om te beantwoorden aan je wensen voor je zakelijke bijeenkomst. Verwondering én nieuwsgierigheid om verder op ontdekking te gaan verzekerd! De 5 etages zijn netjes op elkaar gestapeld, doorzakken op niveau dus. Van setting veranderen? Op de 3e verdieping vind je een knus zitsalon met gezellige gashaard.  

Cosy vibes

Let’s meet different is hier zeker van toepassing. Elke etage werd gerenoveerd met precisie en oog voor detail. Het opzet om knusse ruimtes te creëren die je van de ene verbazing in de andere brengen, is voor 200% geslaagd. Authenticiteit ten top! De bakstenen muren en massief eikenhouten plafonds creëren een gezellige warmte. De natuurlijke en strakke afwerking in mortex zijn een meer dan geslaagd huwelijk. Voeg daar het karaktervolle meubilair van eigen ontwerp en de bohemian accessoires aan toe en je waant je, temidden van een grootstad, even in de Balearen.  

Overnachting on site is mogelijk. Er zijn 3 slaapkamers (3 dubbel bedden) en 3 badkamers.  

Er zijn verschillende formats mogelijk, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Een brainstorm, opleiding, strategisch overleg, presentatie of andere zakelijke aangelegenheid,.. zal je hier ongetwijfeld ánders beleven. 

One Stop Shop

Beleving & sfeer, daar doen we het voor! Unieke plekken ontdekken is één maar daar hoort natuurlijk lekker & gezond eten bij. De liefde van onze gasten gaat immers door de maag. We zorgen voor culinaire verwennerij van begin tot einde. Een meeting, opleiding, workshop, strategisch overlegmoment, receptie of gezellig onderonsje met collega’s.. Niets brengt mensen dichter bij elkaar dan lekker eten. Of een goed glas wijn. En als het echt mee zit, beide. Ontdek, proef, smaak en geniet!