Tuinzicht Zemst

Wat dacht je van een off-site dag omgeven door groene velden én een enorme tuin met een prachtig kleurenpallet van wilde bloemen? Gelegen in het landelijke Zemst kan je hier binnen & buiten heerlijk vertoeven en gelijk creatief aan de slag gaan.

Boek deze locatie

Wat dacht je van een off-site dag omgeven door groene velden én een enorme tuin met een prachtig kleurenpallet van wilde bloemen? Gelegen in het landelijke Zemst kan je hier binnen & buiten heerlijk vertoeven en gelijk creatief aan de slag gaan. Bij aankomst zullen de vele kunstwerken je gelijk opvallen, kleurrijk en uitnodigend om er een one-of-a-kind brainstorm of teamoverleg van te maken. 

Waw Factor

Via de centrale inkomhal wandel je de gezellige haard- en zithoek binnen. Het meubilair en de look & feel geven je instant een warm en gastvrij gevoel. De zithoek loopt door naar een grote open ruimte die modulair voor je kan ingericht worden. Gezellig in een kring voor een open interactie of coaching, plenair voor een presentatie óf comfortabel aan een grote vergadertafel.. Wij denken graag creatief met je mee. De volledige ruimte is voorzien van grote raamkozijnen en inspireert door de rechtstreekse lichtinval en het zicht op de groene omgeving.  

Een videocall waar je niet te buiten kan of tusendoor een korte 1op1? De locatie is voorzien van 2 gezellige break-out rooms waar je in alle rust en privacy aan de slag kan. Tijdens de break of lunch kan je niet anders dan op ontdekking gaan in de prachtige tuin. Je wordt er als het ware naartoe gezogen.  

Je hoeft zelf niet op zoek naar een wandelroute, de  wilde bloementuin van 2.500 m geeft je voldoende ruimte om te ontspannen en de beentjes te strekken. Bij mooi weer kan je aan het zwembad heerlijk tafelen aan 2 lange eettafels voor 8 tot 10 personen. 

Er zijn verschillende opstellingen mogelijk, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Een brainstorm, opleiding, strategisch overleg, presentatie of andere zakelijke aangelegenheid,.. zal je hier ongetwijfeld ánders beleven.

 

One Stop Shop

Beleving & sfeer, daar doen we het voor! Unieke plekken ontdekken is één maar daar hoort natuurlijk lekker & gezond eten bij. De liefde van onze gasten gaat immers door de maag. We zorgen voor culinaire verwennerij van begin tot einde. Een meeting, opleiding, workshop, strategisch overlegmoment, receptie of gezellig onderonsje met collega’s.. Niets brengt mensen dichter bij elkaar dan lekker eten. Of een goed glas wijn. En als het echt mee zit, beide. Ontdek, proef, smaak en geniet!