Zeelucht Blankenberge

Op 200m van de zee vind je dit unieke pareltje! Een geklasseerd Belle Epoque monument uit 1893. Dé ideale escape plek voor een meerdaags strategisch teamoverleg.

Boek deze locatie

Op 200m van de zee vind je dit unieke pareltje! Een geklasseerd Belle Epoque monument uit 1893. Dé ideale escape plek voor een meerdaags strategisch teamoverleg. Je kan hier in alle rust en privacy in overleg gaan. De unieke omkadering nodigt instant uit tot openheid, creativiteit en connectie. Een ervaring en totaalbeleving die nog lang zal nazinderen. 

WAW FACTOR 

Van bij aankomst wordt je uitgenodigd om op ontdekking te gaan. Een raampartij van 4 meter, een cinema corner, gezellige tussenetages. De enorme vergadertafel van 7 meter is een eigen ontwerp en biedt zitcomfort aan 24 personen. Alle vloeren, tafels en trappen zijn in mortex gebouwd. Maatwerp ten top. Wat dacht je van een heerlijke pizza? De gezellige stadstuin is voorzien van een pizza oven. Tijdens de wintermaanden kan je gezellig keuvelen bij de gashaard en relaxen in de zithoek. 

Overnachting on site is mogelijk. Er zijn 8 slaapkamers (9 dubbel bedden / 6 enkel bedden) en 8 badkamers voor in totaal 24 personen.   

Er zijn verschillende formats mogelijk, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Een brainstorm, opleiding, strategisch overleg, presentatie of andere zakelijke aangelegenheid,.. zal je hier ongetwijfeld ánders beleven. 

De combinatie van verschillende flavours zorgen voor een unieke totaalbeleving. Een strak en tegelijk warm design boordevol maatwerk met tal van interieur eyecatchers. Tijdens de renovatie van 2 jaar werden talloze originele elemeneten met liefde gerestaureerd. Van de authentieke cementtegels in de gang, de plafondschilderingen in de eetkamer tot de oude rolluiken die verwerkt werden in de tafelpoten. Maar daar bleef het niet bij. Werkelijk elke vierkante meter werd met oog voor detail onder de loupe genomen 

One Stop Shop

Beleving & sfeer, daar doen we het voor! Unieke plekken ontdekken is één maar daar hoort natuurlijk lekker & gezond eten bij. De liefde van onze gasten gaat immers door de maag. We zorgen voor culinaire verwennerij van begin tot einde. Een meeting, opleiding, workshop, strategisch overlegmoment, receptie of gezellig onderonsje met collega’s.. Niets brengt mensen dichter bij elkaar dan lekker eten. Of een goed glas wijn. En als het echt mee zit, beide. Ontdek, proef, smaak en geniet!