Rustpunt Hasselt

De mooiste natuurgebieden in België vind je in Limburg. Bij Rustpunt Hasselt kom je thuis op een unieke meetinglocatie met een prachtige tuin waar je helemaal kan opladen!

Boek deze locatie

De mooiste natuurgebieden in België vind je in Limburg. Bij Rustpunt Hasselt kom je thuis op een unieke meetinglocatie met een prachtige tuin waar je helemaal kan opladen!  Deze ontmoetingsplaats voor allerhande B2B gatherings houdt je geest fris en nodigt je uit tot verbinding. Tijdens de renovatie heeft men rekening gehouden met de ecologische voetafdruk en werd  gekozen voor duurzaam beheer van natuurlijke hulpbronnen. Wij zijn fan! 

Waw Factor

Via de centrale inkomhal wandel je de gezellige haard- en zithoek binnen. Het meubilair en de look & feel geven je instant een warm en gastvrij gevoel. De zithoek loopt door naar een grote open ruimte die modulair voor je kan ingericht worden. Gezellig in een kring voor een open interactie of coaching, plenair voor een presentatie óf comfortabel aan een grote vergadertafel.. Wij denken graag creatief met je mee. De volledige ruimte is voorzien van grote raamkozijnen en inspireert door de rechtstreekse lichtinval en het zicht op de groene omgeving.  

Een videocall waar je niet te buiten kan of tusendoor een korte 1op1? De locatie is voorzien van 2 gezellige break-out rooms waar je in alle rust en privacy aan de slag kan. Tijdens de break of lunch kan je niet anders dan op ontdekking gaan in de prachtige tuin. Je wordt er als het ware naartoe gezogen.  

Uniek decor

Elk seizoen tovert de tuin om in een uniek plaatje om bij weg te dromen. Bij mooi weer kan je buiten heerlijk tafelen, zittend of staand. Ietsjes frisser? We maken graag een vuurtje waar je je heerlijk kan verwarmen en genieten van de gezelligheid. De locatie grenst aan een prachtig natuurgebied waar we tal van leuke wandelroutes voor je kunnen uitstippelen. Check vrijblijvend de mogelijkheden. Overnachting ter plaatse behoort tot de mogelijkheden. 

 Er zijn verschillende opstellingen mogelijk, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Een brainstorm, opleiding, strategisch overleg, presentatie of andere zakelijke aangelegenheid,.. zal je hier ongetwijfeld ánders beleven. 

One Stop Shop

Beleving & sfeer, daar doen we het voor! Unieke plekken ontdekken is één maar daar hoort natuurlijk lekker & gezond eten bij. De liefde van onze gasten gaat immers door de maag. We zorgen voor culinaire verwennerij van begin tot einde. Een meeting, opleiding, workshop, strategisch overlegmoment, receptie of gezellig onderonsje met collega’s.. Niets brengt mensen dichter bij elkaar dan lekker eten. Of een goed glas wijn. En als het echt mee zit, beide. Ontdek, proef, smaak en geniet!