Away Turnhout

Oud-Turhout. Deze betoverende stad staat bekend om haar historische charme en gezelige lokale sfeer, waardoor het een geweldige plek is om te ontspannen en tot rust te komen.

Boek deze locatie

Oud-Turnhout. Deze betoverende stad staat bekend om haar historische charme en gezelige lokale sfeer, waardoor het een geweldige plek is om te ontspannen en tot rust te komen. En daar hebben wij het ideale plekje voor gevonden! Deze statige en charmante woning nodigt uit om op ontdekking te gaan, binnen én buiten. Een brainstorm, teamoverleg, coaching, presentatie of gezellig onderonsje met collega’s.. zal je hier anders beleven. Meer weten?  

ANDERS VERGADEREN TOT 10 PERSONEN 

De eigenaar van dit pareltje in de Kempen is bezieler van unieke interieurprojecten en dat merk je meteen bij aankomst. Wat je meteen opvalt is de atypische indeling van de woning waardoor men een eigenzinnig interieur wist te creëren. Ook de kwalitatieve en luxueuze afwerking is opvallend. Je voelt dat het plaatje klopt en men werkelijk aan alles gedacht heeft om hier een ziel en unieke eenheid te creëren.  

Ruimte, licht & lucht! 3 ingrediënten die elke ruimte uitstraalt en uitnodigt om creatief aan de slag te gaan. De  prachtige eenheid in de gang, met afgewerkte kasten en wanden in microtopping, geven instant een warm en uitnodigend gevoel. De prominente wenteltrap is center tussen de cosy zithoek die volledig omgetoverd werd tot een oase van rust, en de tijdloos en luxueus ingerichte keuken. De vergaderruimte bevindt zich in de achtervleugel van de woning en is omgeven door grote raampartijen. Hier kan je in alle rust vergaderen met ergonomisch zitcomfort. 

BINNEN EN BUITEN HEERLIJK GENIETEN 

Een grote en strakke glaspartij op het gelijkvloers zorgt voor overvloedige lichtinval en een aangename connectie met de sfeervolle tuin. Vergaderen onder een overdekte luifel behoort tot de mogelijkheden. Het cosy buitensalon nodigt uit voor een koffiebreak of apéro. Op amper 5 min. wandelen vind je een grote bosrijke omgeving waar je heerlijk de beentjes kan strekken en kan opladen. Nog gezellig nakeuvelen na een productieve werkdag? We verzorgen graag een unieke private diner, receptie of walking diner. Alles kan in dit unieke kader! 

One Stop Shop

Beleving & sfeer, daar doen we het voor! Unieke plekken ontdekken is één maar daar hoort natuurlijk lekker & gezond eten bij. De liefde van onze gasten gaat immers door de maag. We zorgen voor culinaire verwennerij van begin tot einde. Een meeting, opleiding, workshop, strategisch overlegmoment, receptie of gezellig onderonsje met collega’s.. Niets brengt mensen dichter bij elkaar dan lekker eten. Of een goed glas wijn. En als het echt mee zit, beide. Ontdek, proef, smaak en geniet!