Weiland Hove

Heerlijk samenkomen en onthaasten temidden van de groene velden. Hoe klinkt dat? Vier generaties woonden en werkten op de hoeve, tot deze in 2018 gerestaureerd werd.

Boek deze locatie

Heerlijk samenkomen en onthaasten temidden van de groene velden. Hoe klinkt dat? 
Vier generaties woonden en werkten op de hoeve, tot deze in 2018 gerestaureerd werd. Dit unieke pareltje heeft z’n charmes van weleer weten te behouden en werd omgetoverd tot een hedendaagse meeting- en eventlocatie. Uitgestrekte natuur, landbouwkundig erfgoed én een huiselijke omgeving, exclusief voorbehouden voor zakelijke bijeenkomsten en events. Zoek je een unieke plek waar je écht kan verankeren en strategieën kan uistippelen? Of gewoon een inspirerende omgeving waar je gezellig kan keuvelen met je team? Zoek niet verder..  

WOW FACTOR 

Met grootst respect en behoud van de ziel van het gebouw en zijn omgeving, werd dit eigendom tot in de kleinste details gerestaureerd. Hierbij werd grote zorg besteed aan het hergebruik van de oorspronkelijke materialen en elementen. Één van de vele eye catchers is de hooi hopper, die 50 jaar geleden van het erf verdween. Deze werd ambachtelijk herbouwd op zijn oorspronkelijke plaats. Er werd zeer bewust ingezet op functionele ecologie en state of the art technologie om meetings vlot en professioneel te laten verlopen. 

UNIEK DECOR BINNEN EN BUITEN 

De locatie biedt 2 ruimtes. 1 meetingroom tot 24 personen met professionele AV en 1 polyvalente ruimte tot 50 personen. Voor een zakelijk diner, walking diner of receptie voorzien we hier een setting op maat. Er zijn ook enkele kleinere kamers voor een videocall of 1 op 1 gesprek. De binnenplaats en ruime tuin geven je de mogelijkheid om buitenactiviteiten te organiseren. Ook de verwarmde overkapte buitenruimte naast het hoofdgebouw biedt tal van mogelijkheden. Tal van combi’s zijn mogelijk, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

One Stop Shop

Beleving & sfeer, daar doen we het voor! Unieke plekken ontdekken is één maar daar hoort natuurlijk lekker & gezond eten bij. De liefde van onze gasten gaat immers door de maag. We zorgen voor culinaire verwennerij van begin tot einde. Een meeting, opleiding, workshop, strategisch overlegmoment, receptie of gezellig onderonsje met collega’s.. Niets brengt mensen dichter bij elkaar dan lekker eten. Of een goed glas wijn. En als het echt mee zit, beide. Ontdek, proef, smaak en geniet!