Cosy Vremde

Op zoek naar een intieme sfeervolle locatie voor een teamoverleg in petit comité? Cosy Vremde is een unieke vergaderplek voor zakelijke ontmoetingen tot 6 personen.

Boek deze locatie

Op zoek naar een intieme sfeervolle locatie voor een teamoverleg in petit comité? Cosy Vremde is een unieke vergaderplek voor zakelijke ontmoetingen tot 6 personen. De accommodatie is voorzien van alle faciliteiten die een moderne vergaderlocatie vereist. Je kan hier in alle rust en private sfeer vergaderen én genieten. 

VERGADEREN IN ALLE RUST TOT 6 PERSONEN  

 Deze alleenstaande dorpswoning met charmante voortuin uit einde 19de eeuw werd opgenomen bij het agentschap onroerend erfgoed. Het volledige gelijkvloers is ter uwer beschikking en moduleerbaar voor een unieke beleving. Je komt binnen via de centrale gang en rechts vind je een sfeervol zitsalon en tv-ruimte. Het bureel met zicht op de tuin kan dienen als tafel. Vooraan links van de inkomhal vind je een gezellige relax-hoek met gashaard en een ronde tafel voor 6 personen met groot raam dat uitgeeft op de tuin. De keuken ligt volledig zuid-georienteerd en biedt prachtig zicht op het terras en tuin. 

UNIEK DECOR 

Door de U-vorm van het huis heb je in de verschillende leefruimtes en keuken een prachtig zicht op de grote tuin en terras. Qua meubilair werd gekozen voor duurzaam kwalitatief materiaal en de stijlvolle accessoires maken het geheel bijzonder.  

Er zijn verschillende opstellingen mogelijk, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Een brainstorm, opleiding, strategisch overleg, presentatie of andere zakelijke aangelegenheid,.. zal je hier ongetwijfeld ánders beleven. 

One Stop Shop

Beleving & sfeer, daar doen we het voor! Unieke plekken ontdekken is één maar daar hoort natuurlijk lekker & gezond eten bij. De liefde van onze gasten gaat immers door de maag. We zorgen voor culinaire verwennerij van begin tot einde. Een meeting, opleiding, workshop, strategisch overlegmoment, receptie of gezellig onderonsje met collega’s.. Niets brengt mensen dichter bij elkaar dan lekker eten. Of een goed glas wijn. En als het echt mee zit, beide. Ontdek, proef, smaak en geniet!