Locomotief Nijlen

Wat dacht je van een off-site meeting of B2B event in een historische omkadering? Locomotief Nijlen werd enkele jaren geleden in een volledig nieuw kleedje gestoken.

Boek deze locatie

Wat dacht je van een off-site meeting of B2B event in een historische omkadering? Locomotief Nijlen werd enkele jaren geleden in een volledig nieuw kleedje gestoken. Een totaalrenovatie om U tegen te zeggen. De allure en authenticiteit van weleer merk je onmiddellijk bij aankomst. De charmante buitengevel werd behouden en de ruimtes binnenshuis zijn omgetoverd tot een moderne hedendaagse hotspot. Oud en nieuw komen samen in dit unieke kader.  

WAW FACTOR 

Bij aankomst passeer je via de tuin en word je verwelkomt in een prachtige inkomhal/vestaire. De locatie biedt een grote plenaire ruimte, prachtige open bar en gezellige mezzanine. Door de keuze van de inrichting en het meubilair krijg je, ondanks de moderne look, toch instant een warm en sfeervol gevoel. Afhankelijk van de setting en het doel van je meeting of event, kan je hier voor 100 personen een inspirerend bedrijfsevent hosten. Een presentatie, receptie, seated of walking diner, we creëren voor elke gelegenheid een uniek plaatje. 

UNIEK DECOR 

De mezzanine geeft een prachtig zicht op de plenaire ruimte en kan gebruikt worden als break-out room of lounge. De gezellige zolderkamer kan tevens gebruikt worden als meetingroom voor 10 personen. Tijdens de renovatie werd tevens rekening gehouden met het hedendaags comfort voor allerhande B2B gathering. Borrelt er een idee voor een leuke teamdag/avond, netwerkevent of receptie? Wij klankborden graag rond een smaakvolle inrichting en cocept op maat. 

Locomotief Nijlen is een plek waar vergaderen, werken en vieren samenkomen.  

Laat je door ons inspireren over de eindeloze mogelijkheden.  

One Stop Shop

Beleving & sfeer, daar doen we het voor! Unieke plekken ontdekken is één maar daar hoort natuurlijk lekker & gezond eten bij. De liefde van onze gasten gaat immers door de maag. We zorgen voor culinaire verwennerij van begin tot einde. Een meeting, opleiding, workshop, strategisch overlegmoment, receptie of gezellig onderonsje met collega’s.. Niets brengt mensen dichter bij elkaar dan lekker eten. Of een goed glas wijn. En als het echt mee zit, beide. Ontdek, proef, smaak en geniet!