De Schuur Hombeek

Gelegen in het landelijke Hombeek vind je deze charmante gerenoveerde hoeve. Deze Mechelse deelgemeente, het dorp aan de Zenne, biedt nog heel wat groene blikvangers.

Boek deze locatie

Gelegen in het landelijke Hombeek vind je deze charmante gerenoveerde hoeve. Deze Mechelse deelgemeente, het dorp aan de Zenne, biedt nog heel wat groene blikvangers. Je merkt er meteen het landbouwkarakter op als je de trage wegen bewandelt en de talrije akkers passeert.  Verscholen op één van de vele zandwegen vind je dit prachtig pareltje. Ben je op zoek naar een uitvalsbasis in het groen voor je volgende presentatie, teamoverleg, opleiding of teambuilding én dat in een ongedwongen sfeer? De schuur voorziet alles wat je nodig hebt om er een productieve en aangename teamdag of seminarie van te maken.. 

WAW FACTOR 

Het project om van een oude boerderij in Hombeek een hypermodern nieuw stekje te maken begon bijna tien jaar geleden. Mede doordat de eigenaars ervoor kozen alles tot in de puntjes zelf af te werken. Bij de inrichting werd gekozen voor een tijdloos stijlvol interieur. Het opzet was om een huiselijke omgeving aan te bieden aan een zakelijk clienteel. En of ze hierin geslaagd zijn! De mooi gerenoveerde schuur oogt modern met een knipoog naar het authentieke karakter. Deze grote open ruimte biedt plaats aan 40 personen voor een teamoverleg of presentatie. Welke module je ook verkiest (plenair, schoolopstelling U-shape,..) we voorzien een setting op maat voor je. 

UNIEK DECOR BINNEN ÉN BUITEN 

De locatie beschikt over een rustige tuin met zwembad. Zalig om tijdens de breaks en lunch een frisse neus te halen of gewoon even lekker te relaxen in de comfortabele ligstoelen. Het natuurgebied van het Bos van Aa is vlakbij, daar kan je prachtig wandelen. De ruimere omgeving verkennen, dat doe je best vanop de Vespa! Trek erop uit in groep en vraag ons vrijblijvend naar de condities. Privatisering voor een receptie of walking diner is mogelijk. Ook overnachten behoort tot de mogelijkheden.  

One Stop Shop

Beleving & sfeer, daar doen we het voor! Unieke plekken ontdekken is één maar daar hoort natuurlijk lekker & gezond eten bij. De liefde van onze gasten gaat immers door de maag. We zorgen voor culinaire verwennerij van begin tot einde. Een meeting, opleiding, workshop, strategisch overlegmoment, receptie of gezellig onderonsje met collega’s.. Niets brengt mensen dichter bij elkaar dan lekker eten. Of een goed glas wijn. En als het echt mee zit, beide. Ontdek, proef, smaak en geniet!