Landhuis Meise

Wat dacht je van een off-site meeting of B2B event in een prachtige groene omgeving op een boogscheut van Brussel?

Boek deze locatie

Wat dacht je van een off-site meeting of B2B event in een prachtige groene omgeving op een boogscheut van Brussel? Een dagje doorbrengen op dit private domein is een unieke ervaring! De locatie is centraal gelegen, omgeven door appelbomen, weide en bos en biedt 100% privacy! Wegdromen aan het kasteel of de gypsytent, een leuke outdoor teamactiviteit,.. Het kan hier allemaal!. Landhuis Meise is een plek waar je kan herbronnen en even kan onthaasten van de dagdagelijkse werkvloer. Meer weten? 

WAW FACTOR 

Dit voormalig boswachtershuis werd omgetoverd tot een statig landhuis in cottagestijl. 

Het kasteel biedt 3 ruimtes die allen met stijlvol meubilair en oog voor detail en functionaliteit werden ingericht. De meetingroom op het gelijkvloers is voorzien van de nodige technische faciliteiten om je presentatie of teamoverleg vlekkeloos te laten verlopen. De max. capaciteit in plenaire opstelling is 50 personen. Koffiebreaks en lunch worden voorzien in de gezellige lobby of één verdiepje hoger. Daar vind je 2 afzonderlijk ingerichte ruimtes die verbonden worden door een sfeervolle hal waar ook receptie, buffet en apéro kan plaatsvinden. Deze ruimtes zijn moduleerbaar tot break-out rooms of cosy plekje voor een zittend of staand diner. 

UNIEK DECOR BINNEN ÉN BUITEN 

Het domein beschikt over een gypsytent met houten vloer waar 150 personen in een unieke omkadering zittend kunnen dineren. Bij voorkeur een walking diner? Dit kan voor ca. 200 personen. Daarnaast kunnen we in het het ompalende bos, de weide of tussen de appelbomen een unieke setting voor je receptie op walking diner creëren. Laat je fantasie de vrije loop. We adviseren je graag rond de mogelijkheden. Parkeren kan aan het Domein voor ca 25 wagens. De andere parkings voor ca 100 wagens liggen op 8 minuten wandelen via een gezellig bospadje. Ter plaatsen overnachten behoort tot de mogelijkheden. 

One Stop Shop

Beleving & sfeer, daar doen we het voor! Unieke plekken ontdekken is één maar daar hoort natuurlijk lekker & gezond eten bij. De liefde van onze gasten gaat immers door de maag. We zorgen voor culinaire verwennerij van begin tot einde. Een meeting, opleiding, workshop, strategisch overlegmoment, receptie of gezellig onderonsje met collega’s.. Niets brengt mensen dichter bij elkaar dan lekker eten. Of een goed glas wijn. En als het echt mee zit, beide. Ontdek, proef, smaak en geniet!