Diamant Antwerpen

Deze bel-etage in hartje Antwerpen werd in 2020 in een exclusief jasje gestoken. Een uniek pareltje op 300m wandelafstand van de bekende Antwerpse Meir en vlakbij het Centraal station.

Boek deze locatie

Deze bel-etage in hartje Antwerpen werd in 2020 in een exclusief jasje gestoken. Een uniek pareltje op 300m wandelafstand van de bekende Antwerpse Meir en vlakbij het Centraal station. Je kan hier in alle discretie je teamoverleg of vergadering plannen. Of ben je op zoek naar een exclusieve locatie voor je volgende productvoorstellig of netwerkreceptie? Het stijlvolle interieur en de unieke omkadering zullen ongetwijfeld indruk maken op je gasten. 

WAW FACTOR 

Een applausje voor het jonge koppel dat deze bel-etage wist om te toveren in een prachtig totaalplaatje. Via een monumentale trappartij treed je binnen in deze trendy  gerenoveerde bel-etage. Rondom de centrale lobby met gezellige zithoek vind je 3 afzonderlijke meetingrooms, allen voorzien van professionele vergaderfaciliteiten. De grootste ruimte is voorzien van een sfeervolle open haard, een prachtige assymetrische donkerbruine eikenhouten tafel en luxueuze zitstoelen voor 12 personen. Een video call gepland of even in een andere omgeving vertoeven? Dat kan in de 2 break-out rooms. Één ding is zeker: de smaakvolle ingerichte kamers geven instant een gezellige warme uitstraling waardoor je tot rust komt. 

UNIEK DECOR  

Ruimte, licht & lucht komen hier zeker aan bod. Hoge plafonds met originele ornamenten, grote ramen én een sereen kleurenpallet creëren een ruimtelijk gevoel waardoor je creatief aan de slag kan. Een leuke eye-catcher zijn de 3 meter hoge deuren die behandeld werden en de authenticiteit in de verf zetten. Een geslaagde combi van oud en nieuw. We voorzien tevens private diners of een receptie op maat.  Vraag ons vrijbijvend naar de mogelijkheden. 

One Stop Shop

Beleving & sfeer, daar doen we het voor! Unieke plekken ontdekken is één maar daar hoort natuurlijk lekker & gezond eten bij. De liefde van onze gasten gaat immers door de maag. We zorgen voor culinaire verwennerij van begin tot einde. Een meeting, opleiding, workshop, strategisch overlegmoment, receptie of gezellig onderonsje met collega’s.. Niets brengt mensen dichter bij elkaar dan lekker eten. Of een goed glas wijn. En als het echt mee zit, beide. Ontdek, proef, smaak en geniet!