Fazenda Ranst

Van een presentatie tot een meerdaagse vergadering, de rust en beslotenheid van Finca Ranst zijn ideaal voor een ongestoorde focus.

Boek deze locatie

Van een presentatie tot een meerdaagse vergadering, de rust en beslotenheid van Finca Ranst zijn ideaal voor een ongestoorde focus. Kennis, ervaring en de hartelijke wijze van ontzorgen, maken Finca Ranst tot een uitstekende plek voor zakelijke ontmoetingen. De accommodatie is voorzien van alle faciliteiten die een moderne vergaderlocatie vereist. Bij de restauratie is alles in het werk gesteld om de historische charme te behouden. Overnachten vlakbij behoort ook tot de mogelijkheden. 

Waw Factor

Via de centrale inkomhal wandel je de gezellige haard- en zithoek binnen. Het meubilair en de look & feel geven je instant een warm en gastvrij gevoel. De zithoek loopt door naar een grote open ruimte die modulair voor je kan ingericht worden. Gezellig in een kring voor een open interactie of coaching, plenair voor een presentatie óf comfortabel aan een grote vergadertafel.. Wij denken graag creatief met je mee. De volledige ruimte is voorzien van grote raamkozijnen en inspireert door de rechtstreekse lichtinval en het zicht op de groene omgeving.  

Een videocall waar je niet te buiten kan of tussendoor een korte 1op1? De locatie is voorzien van 2 gezellige break-out rooms waar je in alle rust en privacy aan de slag kan. Tijdens de break of lunch kan je niet anders dan op ontdekking gaan in de prachtige tuin. Je wordt er als het ware naartoe gezogen.  

UNIEK DECOR 

Laat je inspireren door de unieke omgeving en de energie die deze locatie uitstraalt. Fazenda Ranst ligt temidden van weilanden en heeft een rustgevend en inspirerend effect. Temidden van het groen kan je geregeld een break inplannen, even een rondje lopen of de benen strekken. Je hoofd legen en herbronnen voor een volgende brainstormsessie.  

 Er zijn verschillende opstellingen mogelijk, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Een brainstorm, opleiding, strategisch overleg, presentatie of andere zakelijke aangelegenheid,.. zal je hier ongetwijfeld ánders beleven. 

One Stop Shop

Beleving & sfeer, daar doen we het voor! Unieke plekken ontdekken is één maar daar hoort natuurlijk lekker & gezond eten bij. De liefde van onze gasten gaat immers door de maag. We zorgen voor culinaire verwennerij van begin tot einde. Een meeting, opleiding, workshop, strategisch overlegmoment, receptie of gezellig onderonsje met collega’s.. Niets brengt mensen dichter bij elkaar dan lekker eten. Of een goed glas wijn. En als het echt mee zit, beide. Ontdek, proef, smaak en geniet!