Landen in Schelle

Deze prachtige gerenoveerde woning in Schelle laat je instant landen van zodra je toekomt.De woning straalt warmte en gezelligheid uit en is functioneel ingericht om van je off-site een beleving te maken.

Boek deze locatie

Deze prachtige gerenoveerde woning in Schelle laat je instant landen van zodra je toekomt. De woning straalt warmte en gezelligheid uit en is functioneel ingericht om van je off-site een beleving te maken. De ontspannen en comfortabele omkadering is uitnodigend en moedigt teams aan om zich op hun gemak te voelen en open te zijn tijdens de vergadering. Dit adresje maakt je verblijf in Schelle onvergetelijk.

ANDERS VERGADEREN TOT 14 PERSONEN

Tijdens de renovatie en uitbouw werd nauwlettend de functionaliteit van het gelijkvloers onder de loupe genomen. De eigenaars vinden het belangrijk dat je toekomt in een warme cocoon, een huis met een verhaal én daarbij kan genieten van het nodige comfort en privacy voor je teamoverleg. De eetkamer met stijlvol ingericht wijnkast en assymetrische mortex eettafel als eye-catcher loopt door naar de open keuken. De open ruimtes, witte muren, zwarte stalen ramen & deuren aangevuld met mooie warme houtaccenten en accessoires creëren een ruimtelijk en huiselijk gevoel. Je ademt hier ruimte, licht & lucht.

Het tijdloos en modern interieur wordt in elke ruimte aangevuld met een persoonlijke touch van kleurrijke en sfeervolle elementen. Een perfecte eenheid van sereniteit! Deelnemers kunnen zich tijdens of na de meeting terugtrekken in de gezellige ontspanningshoek met sfeervolle bibliotheek.

BINNEN EN BUITEN HEERLIJK GENIETEN

Wat dacht je van een apéro als afsluiter na een productieve werkdag? Of een gezellig diner? Bij mooi weer kan je in de ruime tuin heerlijk ontspannen en genieten. Een bepaald thema in gedachten? We denken graag creatief mee.

Een meeting, opleiding, workshop, strategisch overlegmoment, receptie of gezellig onderonsje met collega’s.. Deze locatie biedt tal van mogelijkheden voor jouw B2B off-site. Vraag naar onze formats en we klankborden graag.

One Stop Shop

Beleving & sfeer, daar doen we het voor! Unieke plekken ontdekken is één maar daar hoort natuurlijk lekker & gezond eten bij. De liefde van onze gasten gaat immers door de maag. We zorgen voor culinaire verwennerij van begin tot einde. Een meeting, opleiding, workshop, strategisch overlegmoment, receptie of gezellig onderonsje met collega’s.. Niets brengt mensen dichter bij elkaar dan lekker eten. Of een goed glas wijn. En als het echt mee zit, beide. Ontdek, proef, smaak en geniet!